Välkommen hit!

Jag heter Jessica Winberg och är personlig tränare, verksam på Lidingö. Utöver min pt-utbildning har jag även en idrottslärarutbildning ifrån GIH i Stockholm.

Det här är en plattform främst för mina klienter, men även andra intresserade. Här kan du följa hälsa och träning utifrån min synvinkel, men också utifrån ämnen som kommit upp under pass.

Min syn på hälsa kommer ur ett pedagogiskt och funktionellt perspektiv. Träning skall vara lättilgängligt, tidseffektivt och roligt. Hälsa kräver reflektion och ett aktivt ställningstagande.

Vill du komma i kontakt med mig, fråga något eller ha hjälp med din träning, så skicka iväg ett mail aktivtvalmaende@gmail.com

lördag 1 januari 2011

Livsmedelsdatabasen

Jag tänkte här bara slå ett slag för livsmedelsverkets databas. Här kan du gå in och kolla innehållet i olika livsmedel. Tyvärr är det generaliserat så man kan inte gå in och kolla på specifikt märke av någon vara, men det är ändå rätt kul. Den har funnits länge men är nu uppdaterad. Livsmedelsverket skriver också bra info kring näringsämnen och tex tillsatsämnen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar