Välkommen hit!

Jag heter Jessica Winberg och är personlig tränare, verksam på Lidingö. Utöver min pt-utbildning har jag även en idrottslärarutbildning ifrån GIH i Stockholm.

Det här är en plattform främst för mina klienter, men även andra intresserade. Här kan du följa hälsa och träning utifrån min synvinkel, men också utifrån ämnen som kommit upp under pass.

Min syn på hälsa kommer ur ett pedagogiskt och funktionellt perspektiv. Träning skall vara lättilgängligt, tidseffektivt och roligt. Hälsa kräver reflektion och ett aktivt ställningstagande.

Vill du komma i kontakt med mig, fråga något eller ha hjälp med din träning, så skicka iväg ett mail aktivtvalmaende@gmail.com

tisdag 12 januari 2010

Träning före frukost

Är det bra för fettförbränning? Frågar du mig blir svaret JA. Det är tyngre än träning vid övriga tidpunkter, men o så effektivt. Detta förutsätter förståss att dun äter din vanliga frukost och inte äter mer för att du tränat. Däremot ¨behöver du fokusera på rätt saker, se till att få med protein, kolhydrater och gärna något bär eller frukt. Det viktiga med frukosten är att du står dig och här är man olika. Ger du mig en tallrik havregrynsgröt så är jag så hungrig att jag inte kan stå upp klockan tio. Äter jag däremot en tallrik fil med jorgubbar och musli håller jag mig lätt till klockan ett.

En annan fördel som träning innan frukost är den påverkan det har på blodsockret. Det finns studier som visar att det ger ett jämnare blodsocker och därav även en bättre morgonpigghet. Man blir alltså inte så trött på mornarna. Vem behöver inte det?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar